Oegstgeest

Loodgieter in de buurt van Oegstgeest? Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is dé loodgieter van Zuid-Holland!

Allround loodgieter inschakelen voor uw woning in de buurt van Oegstgeest? Al meer dan 10 jaar houdt Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn zich bezig met verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden. Zowel particulieren, overheden, woningcorporaties mogen worden gerekend tot onze vaste klantenkring. Hiervoor staan wij klaar om zowel sanitair te installeren als CV ketels te onderhouden en dakwerkzaamheden uit te voeren. Wilt u graag een nieuwe CV installatie? Aanpassingen aan uw sanitair? Nieuwe dakgoten? Of een extra radiator? Wij komen bij u langs in de buurt van Oegstgeest en omgeving. Speciaal voor spoedklussen zijn wij snel ter plaatse. Wij geloven in optimale service. Ontdek dit zelf en neem contact met ons op.

Loodgieter voor verwarming in huis

Het verwarmen van huizen en kantoren kan op verschillende manieren. Vandaag de dag zijn er tal van duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat uw woning wordt verwarmd zonder dat u hoge energiekosten betaald. Wilt u een energiezuinige CV ketel? Op zoek naar een loodgieter die deze voor u kan leveren en installeren? Wij staan voor u klaar in de buurt van Oegstgeest en omgeving. Wij kunnen u o.a. van dienst zijn met:

  • Het plaatsen van een extra radiator
  • Een nieuwe CV installeren
  • CV ketel onderhouden
  • CV installatie repareren

Voor al uw verwarmingseisen en -wensen geldt, Dirk van Duijn heeft voor ieder budget een passende oplossing. Op deze manier hebben wij inmiddels vele klanten voorzien van onze service.

Loodgieter voor loodgieterswerk

Naast verwarmingsinstallaties installeren kunnen wij als loodgieter in de buurt van Oegstgeest nog veel meer andere werkzaamheden verzorgen. Denkt u aan dakwerken, sanitair, leidingwerk en onderhoudswerkzaamheden. Ons team bestaat uit gemotiveerde loodgieters die zowel kleine als grote opdrachten uitvoeren. Indien wij u van dienst kunnen zijn maken wij vooraf een duidelijke planning. Ook geven we u een prijsindicatie zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Wilt u een afspraak met onze loodgieter? Woont u in de buurt van Oegstgeest of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn logo
Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn

Stel uw vraag

Loodgieter | Oegstgeest

© Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookiemelding

Designpro.nl | Z-IM