Loodgieter

Loodgieter in de regio Zuid-Holland? Bel Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn

Loodgieter om nieuw sanitair te laten installeren? Gas- , water- en afvoerleidingen laten herstellen of vernieuwen? Wat uw wensen ook zijn, voor loodgieterswerkzaamheden moet u beslist bij Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn zijn. Als loodgieter houden wij ons al jaren bezig met werkzaamheden binnen ons vak. Opererend vanuit Katwijk bedienen wij zowel particulieren, overheden als het bedrijfsleven vanuit de regio Zuid-Holland.

Door onze manier van werken, kwaliteit en service zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Van advies tot uitvoering, graag verzorgen wij het gehele traject. Meer informatie over ons bedrijf? Benieuwd wat wij als loodgieter voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u vooraf een kijkje nemen op onze website om een beeld te krijgen van ons bedrijf.

Loodgieter voor sanitaire installaties

Loodgieter Dirk van Duijn is gespecialiseerd op het gebied van sanitaire installaties. Wilt u graag een nieuwe badkamer? Wij toveren uw badkamer om tot moderne plek waar u niet alleen kunt douchen maar ook heerlijk kunt ontspannen. Dit doen wij van A t/m Z. Graag komen we vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en de badkamer te bekijken. Of het nu gaat om uitsluitend een nieuwe douche of toilet of een complete badkamer renovatie, wij helpen u graag. Daarbij kunnen wij ook de gas- , water- en afvoerleidingen vernieuwen. Als loodgieter staat Dirk van Duijn zijn mannetje. Van luxe tot kostenbewuste uitvoeringen.

Loodgieter voor dakwerkzaamheden

Naast sanitaire installaties houden wij ons bezig met dakwerkzaamheden zoals:

  • Dakbedekking
  • Hemelwaterafvoer
  • Loodwerk
  • Zinkwerk

Als loodgieter verstaan wij ons vak als geen ander. Ons team is goed opgeleid en werkt volgens de beste kwaliteitsnomen en technieken. Wij zijn aangesloten bij de organisatie Techniek Nederland en staan voor vakwerk en een uitstekende service. Ontdekt dit zelf en maak een afspraak.

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn logo
Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn

Stel uw vraag

Loodgieter

© Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookiemelding

Designpro.nl | Z-IM