Zoeterwoude

Zinken dakgoot Zoeterwoude

Zink is het meest populaire materiaal voor een dakgoot omdat het een goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Een groot voordeel van een zinken dakgoot is dat een reparatie vaak snel en gemakkelijk plaats kan vinden. De kleurkeuze beperkt zich voornamelijk tot grijstinten, hoewel de kleur na een bepaalde periode donkerder zal worden. Reparaties aan daken voeren wij altijd op een vakkundige en professionele wijze uit. Wij werken al vele jaren met zink, het aanbrengen en vervangen van lood rondom uw schoorsteen, raamkozijnen en gevels valt hier dan ook onder. Wilt u een nieuwe zinken dakgoot? Of moet er iets gerepareerd worden? Voor al uw zink en koperwerk rondom uw dakvlak, dakgoten en luifels staan wij voor u klaar.

Daarnaast kunnen wij ook werkzaamheden verzorgen aan het dak. Of het nu gaat om zinkwerk of om koperen dakbekleding. Onze vakmannen helpen u graag!

De voordelen van een zinken dakgoot

Zink is een populair materiaal om te gebruiken bij daken. Zo wordt zink veel toegepast bij dakgoten. Dit komt o.a. doordat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast sluit het aan bij verschillende woonstijlen. Ook is het gemakkelijk te bewerken. Kortom:

  • Gemakkelijk te bewerken
  • Passend bij iedere woonstijl
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk

Genoeg redenen om te kiezen voor zink. Mede hierdoor hebben wij dit materiaal al veel toegepast in woningen in Zoeterwoude en omgeving. Graag doen wij dit ook voor u.

Zinken dakgoot vervangen

Ondanks de lange levensduur en kwaliteit van een zinken dakgoot kan het voorkomen dat deze na verloop van tijd vervangen moet worden. Indien er slijtage aanwezig is komen wij langs in de buurt van Zoeterwoude om uw dakgoot te inspecteren. Graag bekijken we eerst of we deze kunnen repareren in plaats van in zijn geheel vervangen. Dit bespaart tijd en geld. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij uw zinken dakgoot vervangen voor een nieuwe kwalitatief hoogwaardige dakgoot die weer jarenlang meegaat. Neem contact op voor een afspraak.

Zinken en koperen dakgoten

Naast zink werken we ook met koper. Een koperen dakgoot is namelijk erg goed bestand tegen corrosie en gaat lang mee. Deze duurzame oplossing verzekerd u tevens van een mooie en luxe uitstraling. Ons team is gespecialiseerd in het monteren van dergelijke dakgoten. Door goede montage in combinatie met kwalitatief hoogwaardige materialen verzekeren wij uw dakgoot van een lange levensduur.

Neem contact op

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn logo
Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn

Stel uw vraag

Zinken dakgoot | Zoeterwoude

© Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn 2022 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookiemelding

Designpro.nl | Z-IM