Zinken dakgoot

Zinken dakgoot van hoogwaardige kwaliteit, een mooie uitstraling en een lange levensduur

Zinken dakgoot laten onderhouden? Zijn er reparatiewerkzaamheden nodig aan uw zinken dakgoot? Als allround loodgietersbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met tal van werkzaamheden op het gebied van dakwerken. Het aanbrengen en verwerken van lood en zink vereist vakmanschap. Iets wat op een nauwkeurige en zorgvuldige wijze uitgevoerd moet worden.

Doordat wij ervaren zijn in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van lood en zink weten wij als geen ander wat hier voor nodig is. Door onze technieken en materialen te combineren met uw wensen en de uitstraling van uw woning realiseren wij mooie en functionele zinken dakgoten. Meer informatie over Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn en de werkzaamheden vindt u op onze website. Voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zinken dakgoot vervangen

Moeten de zinken dakgoten aan uw woning vervangen worden? Wij voeren dit professioneel en efficiënt uit. Vooraf komen we langs voor inspectie zodat we kunnen beoordelen wat er met het dak aan de hand is. Ook bekijken we of er eventueel een gedeelte bespaard kan blijven. Na verloop van tijd kan er slijtage optreden waardoor u te maken kunt krijgen met wateroverlast. Indien wenselijk kunnen we tijdens de werkzaamheden aan het dak tevens de staat van uw dak bekijken. Als vakkundige loodgieter zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in dakbedekking.

Zinken dakgoot voor de juiste uitstraling

Wilt u een woning met een klassieke uitstraling? Liever een moderne uitstraling? Lood en zink zijn duurzame materialen die veelal worden gebruikt in daken. Zinken dakgoten zijn dé oplossing voor uw hemelwaterafvoer. Naast het aanbrengen van zinken dakgoten kunnen wij u van dienst zijn met het aanbrengen en vervangen van lood rondom uw:

  • Gevels
  • Raamkozijnen
  • Schoorsteen

Voor al het koper- en zinkwerk rondom uw dak bent u bij ons aan het juiste adres.

Zinken en koperen dakbekleding; Roof- en Fels daken

Als specialist in dakwerk, zink en koper houden wij ons ook bezig met zinken en koperen gevel- en dakbekleding. Zo is het Fels systeem één van de technieken voor dak- en gevelbekleding. Ook werken wij met Roof systemen. Meer hierover vertellen wij u graag.

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn logo
Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn

Stel uw vraag

Zinken dakgoot

© Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Cookiemelding

Designpro.nl | Z-IM