Uneto VNI
Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn
Heerenweg 6f3
2222 AM Katwijk
Email: info@dirkvanduijn.nl
Mobiel: 06 - 513 12 538

Diensten Dirk van Duijn

Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is all-round in alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Om u een indruk te geven van al onze diensten, volgt hieronder een overzicht en beschrijving van onze expertise:

Gas-, water- en sanitaire installaties

Gas-, water- en sanitaire installaties

Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om uw woning vormt onze meest voorkomende werkzaamheden. Dirk van Duijn is verder gespecialiseerd in het vervangen van al uw loden waterleidingen, maar ook het aanpassen en vervangen van onderdelen uit uw toilet en badkamer behoren tot het takenpakket.

thermostatische badkraan

Een mooie wandtoilet, thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand, loodgietersbedrijf Dirk van Duijn staat zijn mannetje. Van kostenbewust tot aan luxe exclusieve uitvoeringen, Dirk van Duijn heeft voor ieder budget een passende leverancier voor al uw sanitaire producten en wensen.


Verwarming

verwarming

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Bij loodgietersbedrijf Dirk van Duijn bent u aan het juiste adres. Ook voor al uw verwarmingseisen en -wensen geldt, Dirk van Duijn heeft voor ieder budget een passende oplossing. Neemt u bijvoorbeeld openslaande deuren in uw achtergevel? Dirk van Duijn verlegt uw cv-installatie zodanig dat u ongestoord kunt genieten van uw uitzicht op uw tuin. Via een verwarmingselement in een convectorput of via design radiators wordt uw cv-installatie optimaal geplaatst en aangepast aan uw woninginrichting.


Zink, koper en loodwerken

Zink, koper en loodwerken

Het aanbrengen en verwerken van lood en zink vereist vakmanschap. Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is ervaren in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot lood en zink. Tot deze werkzaamheden behoren het aanbrengen en vervangen van lood rondom uw schoorsteen, raamkozijnen en gevels.

Voor al uw zink en koperwerk rondom uw dakvlak, dakgoten en luifels bent u bij Dirk van Duijn aan het juiste adres.


Dakbedekking

dakbedekking

Onderhoud aan uw dak is van groot belang voor uw woning of bedrijfsruimte. Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn verricht alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op uw zinkwerk, leien en pannenbedekking. Diverse soorten dakbedekking zoals zink, koper, lood en het gebruikelijke dakbedekking kunnen, naar de wens van de klant, worden toegepast voor uw dakreparatie en overige werkzaamheden aan uw dakvlak.

Lekkage aan uw dak verhelpen of aanbrengen van dakisolatie? Bel Dirk van Duijn voor een vrijblijvende offerte.

Referentieprojecten

Loden vergaarbak gemaakt Oude Kerkdiv loodwerknieuw toiletankerpoints plaatsen